Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Warzywa dokładnie myjemy. Ogórka obieramy ze skórki, kroimy wzdłuż na pół i wydrążamy nasiona, Miąższ ogórka oraz rzodkiewki ścieramy na tarce o grubych oczkach.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetycznie wygląda ta buźka;)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    z chęcia bym teraz taki zjadła... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z tą buzią dobra zupa na Halloween :o)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo taki lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    idealny na upały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !