Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z indyka z kiełbasą

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z indyka 1 kg
kiełbasa podwawelska 1 laska
ser żółty 4 plastry
olej
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z indyka z kiełbasą

Indyka rozkrój na płat, oprósz kucharkiem i pieprzem. Kiełbasę przekrój na połowę, obwiń serem, połóż na filecie z indyka. Zwiń roladę, obwiąż nicią. Posmaruj olejem, przez przez ponad godzinę w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolita 02.12.2011 10:38
mniam
Kopiko1983 02.12.2011 06:39
Ale dobre... Mniam...
agnieszka137 01.12.2011 21:20
pyszniutkie
jolita 30.11.2011 08:11
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak