Sposób przygotowania

Pierś kurczaka umyć osuszyć.Zmielić przez maszynkę.Jaja. Cebulę pokroić w kostkę .Dodać do mięsa.Bułkę namoczyć w wodzie.Dodać do mięsa.NAstępnie dodać przyprawy i wszystko razem wymieszać.Formować kuleczki.I władać go gotującego się wywaru na 10 min.Wyjąć.Sos.Roztapiamy masło zasypujemy mąką wlewamy wywar mieszamamy do zagotowania , dodajemy przecier oraz przyprawy.Na koniec wlewamy śmietanę.Kaszę gutujemy według przepisu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wolę z ryżem :)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pyszny obiad
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pyszny obiad.
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !