Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z włoskiej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta 1 szt
jabłka 2 szt
sok z cytryny 1 szt
cukier 1 łyżeczka
sól 1 łyżeczka
olej 3 łyżki
zielona pietruszka 1 łyżka
orzechy włoskie 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z włoskiej kapusty

kapustę umyć odrzucić ciemne i uszkodzone liście poszatkować jak najdrobniej w ten sposób poszatkować jabłka które od razu skropić sokiem z cytryny posolić posypać odrobiną cukru polać olejem wymieszać z kapustą i dodać posiekane niezbyt drobno orzechy i już w salaterce posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak