Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę.Cebule i czosnek obrać i drobno posiekać.Kawałki mięsa oprószyć mąką ,obsmażyć na złoty kolor i dodać cebulę i czosnek.Smażyć ok.5 minut,cały czas mieszając.Całość zalać 2 szklankami bulionu.Dodać przyprawy,przykryć i dusić do miękkości,ok 40minut.Podawać do ryżu ,ziemniaków albo pieczywa.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    często taki robię i dorzucam kilka plastrów marchewki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakowity:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też taki robię jak nie mam pomysłu na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Wy?mienite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo smaczne danie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    z kaszą super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !