Sposób przygotowania

Na dno szklanej salaterki rozłożyć połowę pieczarek, rozłożyć starty ser i rozsmarować cienko warstwę keczupu. Na to pokrojone jajka i posiekany szczypiorek. Majonez połączyć z jogurtem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem, doprawić pieprzem i delikatnie osolić. Rozsmarować połowę sosu na jajkach. Ułożyć pozostałe pieczarki i na nie znów rozsmarować keczup. Ostatnią warstwę stanowią różyczki brokuła i pomidor, polane resztą sosu czosnkowego. Sałatkę wstawić do lodówki, aby smaki się przegryzły.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    kuszą mnie te Twoje sałatki :-)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    super
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Świetna sałatka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pyszna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !