Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 200 g
tuńczyk kawałki w oleju 2 puszki
kukurydza w puszce 1 puszka
ogórek konserwowy 4 szt
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z tuńczykiem

ryż ugotować na sypko i wystudzić.Tuńczyka odsączyć i podrobić do wystudzonego ryżu.Dodać odsączoną kukurydzę i pokrojone w kosteczkę ogórki.Dodać majonez i wszystko delikatnie ,ale dokładnie wymieszać doprawiajac do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Luki 27.03.2013 12:22
uwielbiam sałatki
Krzysztof15 16.12.2012 14:41
pycha
kriko 25.06.2012 15:02
super!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak