Sposób przygotowania

Wszystkie składniki (poza płatkami)włożyć do garnka i mieszać na wolnym ogniu do zagotowania,gotować 2 minuty po czym zestawić dodać kilka kropli aromatu migdałowego i wsypać płatki,wymieszać.Kłaść łyżeczką małe kopczyki na arkusz papieru do pieczenia lub folię,odstawić do zastudzenia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    coś dla mojej córci-uwielbia płatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    pychota
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !