Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy.Odcedzamy i dokładnie ugniatamy z mlekiem i masłem na gładnie purre.Gdy wystygnie dodajemy mąkę i jajko i wyrabiamy gęste ciasto.
Z ciasta robimy rulon odrywamy po kawałku.Do połówek brzoskwiń wsypujemy po pół łyzeczki cukru.owoce dokładnie oblepiamy kawałkiem ciasta.Knedle gotujemy.Po wypłynięciu wyjmujemy łyżką cedzakową.Podajemy polane masłem z bułka tartą i posypane cukrem i cynamonem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    rewelacja :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Luki

    pysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    pychotka:)
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    teresza

    pyszne knedle

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !