Sposób przygotowania

Marchewkę umyć obrać i zetrzeć na grubej tarce.Zalać wrzącą wodą.Dodać łyżkę masła.doprawić solą i pieprzem.ugotować do miękkości.Ryż ugotować w osolonej wodzie (ok 15min)Odcedzić i odstawićMrożony groszek rozgrzać w garnku z łyżką masła.Połaczyc z ugotowaną marchwia.Wymieszać z ryżem,doprawić.RybęPosolić.oprószyć pieprzem,skropić cytryną.Przełozyć do wysmarowanego masłem żaroodpornego naczynia,na przemian rybę i ryż z warzywami,Całość polać resztą stopionego masła i posypać startym serem.Zapiekać w piekarniku ok 20 min (w temp 150st)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    na pewno pyszna
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    teresza

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !