Sposób przygotowania

Serca oczyścić umyć i zalać wrzątkiem.Zagotować i odcedzić.Ponownie zalać wrzątkiem,posolić i gotowaćdo miękkości.Włoszczyznę obrać i pokroić w paseczki.Ugotowane serca wyjąć z wywaru i też pokroić w paski.Fasolę odsączyć.Cebulę obrać ,pokroić w kostkę i podsmażyćna maśle.Oprószyć mąką i zasmażyć.zasmażke rozprowadzić w 2/3 szkl wywaru z serc.Połączyć ze śmietanąi warzywami.Gotować 10min.Dodać koncentrat pomidorowy,fasolę i serca.zagotować i doprawić

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Bardzo ciekawy przepis,a dodatek fasoli i przecieru smakowity!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczne jedzenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !