Sposób przygotowania

Grzyby umyć, namoczyć, ugotować w małej ilości wody. cebulę obrać, pokroić w kostkę, następnie zrumienić na rozgrzanym tłuszczu. Ugotowane grzyby ostudzić i wraz z cebulą przepuścić przez maszynkę do mięsa, dodać sól, pieprz i jajko, całość wymieszać. Przygotować ciasto jak na pierogi, cienko rozwałkować, pokroić na kwadraty (3*3). nakładać nadzienie na ciasto i zwijać je po przekątnej. Gotować w osolonej wodzie.

Podawać jako dodatek do zup.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a na zdjęciu to kupne i mrożone....
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    hihi:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !