Składniki:
kapusta | 1 kg |
cebula | 1 sztuka |
grzyby | 30 dag |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
mleko | 1/2 szkl |
tłuszcz | 3 łyżki |
kasza manna | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jaja | 3 sztuki |
wywar z wloszczyzny | 1 szkl |
kapusta | 1 kg |
cebula | 1 sztuka |
grzyby | 30 dag |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
mleko | 1/2 szkl |
tłuszcz | 3 łyżki |
kasza manna | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jaja | 3 sztuki |
wywar z wloszczyzny | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: