Sposób przygotowania

Bagietki kroimy w 1,5 cm - 2cm plastry. Serek mieszamy z majonezem, ziarenkami smaku i pieprzem kolorowym. Nakładamy na każdą kromkę bagietki. Na serku rozkładamy po kawałku plastra łososia. Na dużym talerzu lub tacy rozkładamy sałatę, na niej nasze kanapeczki. Obficie posypujemy drobno posiekanym koperkiem i szczypiorkiem. Kawałek papryki czerwonej również drobno kroimy w kostkę i posypujemy wierzch. Smacznego.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wygląda bardzo efektownie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Zgadzam się z Pyzą.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    I pewnie pysznie smakuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    zachęcająca przekąska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    fantastyczne-bardzo proste, ale wykwintne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    przesmacznie wygląda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !