Sposób przygotowania

Ugotować wywaru mięsno-warzywny.Szparagi obrać umyć.Ugotować na półtwardo.Następnie szparagi zmieksować blenderem.Potem zmiksowane szparagi włożyć do wywaru.Zagotować.Koperek posiekać dodać do zupy.Doprawić dodać śmietany.

Komentarze

  • 2
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    ślicznie wygląda ta Twoja zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    jeszcze nigdy nie próbowałam szparagowej...
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nigdy takiej zupy nie jadłam i na pewno jest dobra.
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Wygląda pysznie i na pewno tak samo smakuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nie jadłam takiej zupy nigdy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ciekawa ta zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !