Sposób przygotowania

Mięso indycze rozciąć na duży płat i lekko rozbić.Posmarować połową musztardy.Szpinak rozmrozić i odcisnąć z nadmiaru wody.Wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i śmietaną kremówką.Doprawić solą,pieprzem i gałką.Rozłożyć na mięsie i przykryć pomidorami suszonymi wyjętymi z zalewy.Mięso zwinąć w roladę i obwiązać bawełnianymi nićmi.Ułożyć na blaszce i oprószyć solą i pieprzem.Piec w 200st.C ok.50 minut.Posmarować resztą musztardy i piec jeszcze 30 minut. w180 st.C.Można podawać na ciepło i na zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wspaniałe
  • 4
    original
    Opublikowano

    junox

    świetny:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to już jest rarytas.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    wykwintne danie
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetnie brzmi
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetnie brzmi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyśmienite mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Co za pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !