Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fondiue z czekolady

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czekolada gorzka 2 szt
śmietana 30% mały kubek
cukier puder 3 łyżki
owoce jakie lubimy

Przepis i sposób przygotowania na: fondiue z czekolady

Wlewamy słodką śmietanę do garnka dodajemy cukier puder i połamaną na kawałki czekoladę. Garnek wstawiamy w większy garnek napełniony wodą i gotujemy do momentu rozpuszczenia czekolady. Owoce obieramy i kroimy na kawałki. Na długie widelce nadziewamy po kawałku owoców i maczamy w gorącej czekoladzie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babi17 06.04.2013 09:12
extra deserek
fictor123 16.11.2012 07:54
super
gacopierz23 15.09.2012 15:53
dobry deser
Wafelek2601 13.09.2012 10:02
Super
Aneta41 21.08.2012 18:25
świetne
owca441 29.06.2012 22:10
pyszne i przy tym świetna zabawa
barbara11561 10.03.2012 12:57
fantastyczna sprawa
Rybciia 18.02.2012 18:29
super!!!
maciek7 18.02.2012 18:07
pycha
sylwia / sytofala 29.11.2011 13:00
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak