Sposób przygotowania

Pierś smażymy z solą i ogórkiem do uzyskania brązowego koloru. Dodajemy ogórka i orzeszki ziemne, chwilkę smażymy i dodajemy 3 łyżki wody, koncentrat i sos chili czosnkowy ( można dostać w marketach) dusimy max 4 minuty i zdejmujemy z ognia.
Podajemy z makaronem ryżowym, pszennym lub ryżem. Pyszne !! (można dodać kolorowej papryki ).

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    nabralam apetytu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Brydzia poprostu rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    ciekawy przepis ;) kurczak smakowity;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !