Sposób przygotowania

Bułkę moczymy w wodzie, odciskamy. Płucka gotujemy aż do miękkośći. Cebulkę kroimy w kostkę , podrumieniamy na patelni, oczywiscie na tłuszczu. Mąkę wraz z płuckamy łączymy i pzrepuszcamy przez maszynkę, a następnie dodajemy sól i pieprz do smaku ( najlepiej sprobowac czy jest dostateczna ilość). Wszytsko ze sobą dokaldnie mieszamy. Farsz gotowy do użycia

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    zapewne pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    idealny
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe nadzienie do pierogów,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszny farsz
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !