Sposób przygotowania

Na folii spożywczej ułożyć plastry łososia w dwóch rzędach,tak aby zachodziły na siebie.Ser feta wymieszać z chrzanem i pieprzem.masę serową rozsmarować na płatach łososia i zwinąć w rulon pomagając sobie folią.Uformować roladkę,zawinąć w folię i dobrze schłodzić.Schłodzone roladki pokroić w plastry.Podawać z sałatami jako przekąskę.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na wigilię też by pasowały
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    nie jadłam jeszcze
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ciekawy przepis :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    musi być pyszna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczna ,pomysłowa przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !