Sposób przygotowania

Filety smarujemy musztardą, zwijamy w ruloniki i spinamy wykałaczką. Układamy w słoiku i zalewamy oliwą,wstawiamy do lodówki. Najlepsze są po 2-3 dniach. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    przepis na czasie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszny na kolację
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo lubię!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    dobry
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    świetna sprawa taki śledzik:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !