Sposób przygotowania

Płatki gotujemy na mleku 10 minut mieszając. Cebulę posiekać i zeszklić na tłuszczu. Gdy płatki (powinny być gęste) ostygną dodać jajko, cebulę i sól do smaku. Wymieszać na jednolitą masę, formować kotleciki i smażyć na złoty kolor. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    zdrowe i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    takich nie jadłąm ,super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobre
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !