Sposób przygotowania

Piwo wlewamy do garnka wsypujemy cynamon i gożdziki oraz cukier i cały sok z cytryny . Zupę rozlej do bulionówek posyp wysuszonym twarogiem , ale najpierw pokrójmy w kosteczkę .Tak samo zupę możemy przygotować w wersji zabielanej , tylko musimy mieć 4 żółtka ze szklanką śmietany musi być gęsta i kwaśna . oraz łyżeczką cukru pudru , następnie mieszaninę powoli wlewamy do gorącego piwa , zupę energicznie mieszać ale nie zagotować tylko podgrzać .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    ciekawe heh
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !