Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pieczarki obieramy, kroimy na małe talarki, przesmażamy na rozgrzanym maśle klarowanym, lekko solimy. Kapustę drobno szatkujemy i gotujemy do miękkości, odcedzamy, dodajemy do podsmażonych pieczarek wraz z ugotowanymi suszonymi grzybami.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    pyszne :)
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    święta za pasem :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię i często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !