Sposób przygotowania

Mięso pokroić na 4 równe części, rozbić tłuczkiem dość cienko. Każdy kawałek posolić. Na każdej porcji ułożyć plaster szynki i plaster sera żółtego. Zwinąć w roladkę, tak aby nic się nie wydostało. opanierować w mace, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smazyć ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju na patelni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    FAjna ta panierka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !