Sposób przygotowania

Jajka włożyć do rondelka i zalać wodą. Posolić trochę by skorupka lepiej się ściągała. Zagotować jajka na twardo. Groszek odcedzić z zalewy z puszki. Przełożyć do miski. Pory poszatkować drobniutko. Włożyć do groszka. Następnie ugotowane jajka pozbawić skorupki i pokroić w kostkę. Dać do miski. Zalać majonezem, dodać pieprz i sól i wymieszać ze sobą wszystko. Polecam.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    jak z porem to ja się piszę hihi
  • 0
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    lubię takie sałatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !