Sposób przygotowania

Z puszki wyciągnąć szynkę konserwową. Kroić ją na bardzo cieniutkie plasterki. Następnie ułożyć każdy plasterek koło siebie. Serek almette otworzyć (smak do wyboru) i smarować serkiem plasterki szynki. Każdy plasterek osobno i kłaść jeden na drugim. Następnie pociąć je na drobne kostki. Każdą kostkę przedziurawić wykałaczką. Polecam, bardzo dobre.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    fajny pomysł z wykałaczkami
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    :) super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    fanie wygląda,niby łatwe a jednak pracy z tym jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Może gdyby siatkarze zjedli to by wygrali
  • 0
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ten serek bardzo fajnie smakuje z szynką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !