Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę i obsmażyć na połowie oleju. Na pozostałym oleju podsmażyć warzywa, por i pokrojoną cebulę. Mięso i warzywa przełożyć do garnka, wlać rosół, dodać przyprawy i dusić 40 min. Gdy mięso będzie miękkie wyjąć przyprawy, doprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Podawać z ryżem ugotowanym na sypko.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    warto wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobry również z ziemniaczkami
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    wczoraj robiłam podobny z ryżem - pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    lubię gulasz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie dawałem pora

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !