Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową oczyścić, opłukać i ugotować w osolonej wodzie, wyjąć łyżką cedzakową, ostudzić. Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie, odcedzić, przelać zimną wodą, ostudzić. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w słupki. Pomidory sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki, pokroić na cząstki. Makaron, pomidory, paprykę i fasolkę wyłożyć na półmisek. Na środek położyć kawałki filetu z tuńczyka, pokropić oliwą, oprószyć solą i pieprzem, posypać siekanym koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się smakowicie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !