Sposób przygotowania

Maliny dokładnie umyć, następnie przełożyć do rondla i zasypać cukrem na 2 godz. Po tym czasie całość lekko zagotować mieszając do rozpuszczenia się cukru i przełożyć do słoików. Zakręcić słoiki i odstawić w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    dobry na przyziębienia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    znakomity
  • 5
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    pysznosci;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutki !
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszniutki! :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    robię taki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    robię taki
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajny :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    na czasie, a w zimie jak znalazł do herbatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dawno nie robiłam syropku z malin a na przeziębienia taki pyszny.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    uwielbiam zima do herbatki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zdrowy na przeziębienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !