Sposób przygotowania

Liście szpinaku myjemy- polewamy wrzącą wodą- dokładnie odciskamy wodę i drobno siekamy.
Na rozgrzane masło wrzucamy posiekany czosnek, a po chwili szpinak- dusimy wszystko kilkanaście minut.
Do szpinaku dodajemy śmietanę i pokruszony ser- gotujemy na małym ogniu tak długo aż sr się rozpuści i połączy z sosem.
Przyprawiamy do smaku.
Ugotowany al dente makaron mieszamy z sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawi mnie, jak smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wygląda wspaniale
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    taką pleśń to lubię:)))
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    haha zachęcająca nazwa ;) to spghetti na pewno dobrze smakuje..
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie ma to jak dobra pleśń

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !