Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Mielone wyrobić z ugotowanym na 3/4 ryżem, cebulą pokrojoną w kostkę, 2łyżeczkami koncentratu, ostrą papryką, pieprzem i kucharkiem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam takie!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ja również dołączam do grona wielbicieli gołąbków:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Poproszę chociaż jednego.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    bardzo smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dokładnie opisany proces robienia gołąbków. Szczególnie jak się je zawija, bo dla wielu osób nie jest to oczywiste
  • -3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wątpię by tylko sparzenie wystarczająco zmiękczyło liście, ale może u mnie jest inna kapusta....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !