Sposób przygotowania

Z białek skroic wierzchy ,wydrążyc środki i wnętrze wysmarowac masłem, Pieczarki z cebulą poszatkowac i przesmażyc na patelni.Następnie do bułek włożyc nadzienie pieczarkowe ,wbic całe jajko i posypac startym serem .Piec w piekarniku 20 minut w temperaturze 180* C.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    proste i bardzo pyszne, zjadłabym z ochotą
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    niezły pomysł na kolację:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !