Sposób przygotowania

Banany miksujemy z sokiem z cytryny, a następnie dodajemy 3,1/2 szklanki soku jabłkowego. Wszystko należy zagotować. Dodajemy cukier i odstawiamy. Mączkę mieszamy z pozostałą częścią soku jabłkowego i dodajemy do zupy by potem zagotować.
Po czym odstawiamy i schładzamy. Do śmietany dokładamy cynamon i rozprowadzamy w zupie. Dodajemy borówki po czym wlewamy do miseczek i podajemy na stół.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ciekawi mnie smak tej zupki
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    może być dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !