Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy. myjemy. Kroimy w paseczki bądź talarki. Na patelni rozgrzewamy olej. Wrzucamy frytki co jakiś czas mieszamy. Smażymy do uzyskania rumianego koloru. Wyjmujemy na papier aby odsączyć tłuszcz. Przekładamy na talerz. i w zależności od upodobań solimy, posypujemy papryką ostrą i/lub dodajemy ketchupu do smaku(polewamy frytki). Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    lubie do nich sos czosnkowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !