Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

duże kapelusze pieczarek 35
masło 4 łyżki
serek śmietankowy 4 łyżki
krewetki ugotowane i posiekane 4 łyżki
gałka muszkatołowa 1 szczypta
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane

Grzyby smażymy na maśle przez parę minut. Serek śmietankowy ubijamy na jednolitą masę. Mieszając dodajemy krewetki, gałkę muszkatołową i przyprawy. Następnie masę nakładamy na każdy kapelusz. Po czym kapelusze kładziemy na blasze i pieczemy kilka minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andzia1977
Andzia1977 15.12.2011 21:43
może być dobre!
iga2 04.12.2011 19:59
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak