Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

ser biały musi buć suchawy ( mocno wilgotny może zkwaśnieć ) pokruszyć posolić lekko i zostawić w ciepłym miejscu do zakiśnięcia.na mniej więcej 5 dni


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe jak smakuje...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo lubię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    też jestem ciekawa jak smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja robię trochę inaczej, dodaję też różne dodatki np curry, kurkumę, paprykę, zioła, pieczarki albo szynkę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    uwielbiam taki ser:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie....
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    coś innego:) też jestem ciekawa jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kupuję taki ser w sklepie. Nawet nie wiedziałem, że tak to się robi. Super, na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie lepiej byłoby użyć masła zamiast margaryny?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    można czemu nie
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawy sposób
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    jeszcze takiego nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !