Sposób przygotowania

Gotujemy budyń na 2 szklankach mleka,studzimy. Zimny budyń ucieramy z masłem na puszystą masę dolewając według uznania ajerkoniak. Śliwki przekrawamy na połowę usuwając pestki (mrożone rozmrażamy) układamy na talerzykach i na nie nakładamy krem polewamy sokiem ze śliwek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wyglądają bardzo apetycznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    mmm pyszniutkie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ale fajny deserek.
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    przyciągają wzrok
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszności nie ma co ukrywać:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    chętnie zjadłabym taką śliweczkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    wyglądają rewelacyjnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zjadła bym takie śliweczki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Świetne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    No bardzo to oryginalne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetyczne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !