Sposób przygotowania

z porcji rosołowych i warzyw ugotować wywar mięsno warzywny.Warzywa pokroić w kostkę.Wywar przyprawić do smaku Zabielić śmietaną .Ugotować makaron wstążki -najlepiej szerokie .Ja osobiście dzień wcześniej smażę naleśniki i kroję je do neapolitanki w paseczki.Nakładamy makaron lub paski naleśnikowe na talerz Posypujemy startym serem .Wlewamy gorącą zupę i posypujemy natką

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Świetny pomysł z makaronem naleśnikowym.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    babciakuchareczka@gmail.com

    To jest ten kolejny złośliwy komentarz??Przykro mi.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    Super smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    kriko

    wspaniała
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !