Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować,marchew zetrzeć na tarce, resztę składników pokroić.Wszystko razem wymieszać posolić i odłożyć na pół godzinki.Przed podaniem dodać majonez i doprawić do smaku. Przed podaniem dodać majonez i doprawić do smaku. Podajemy do różnego rodzaju mięs.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pyyyyycha! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    zdrowa i pyszna
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    alaa u ciebie zawsze na bogato
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    same witaminki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !