Sposób przygotowania

Mięso mielone podduszamy na tłuszczu wraz z pokrojoną w maluteńką kosteczkę chilli , po około 7 minutach ( widac p ostanie miesa powinno byc juz prawie gotowe do spożycia) dodajemy pieczarki, ktore sa obrane i pokrojone w plasterki. Dodajemy sól i pieprz, polecam do frytek:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    cos na ostro
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    a co to za nazwa?
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Fajne danie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dziekuję :) :) ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !