Sposób przygotowania

Z mąki jajka wody i mleka przygotować ciasto naleśnikowe i usmażyć naleśniki.Kaszę ugotować,Pieczarki drobniutko pokroić i podsmażyć z posiekaną drobno cebulką.Ciepłą kaszę ,pieczarki ser żółty wymieszać Dodać posiekana natkę i sól i pieprz do smaku.Farsz smaować na naleśnikach i zawijać krokiety które następnie obtaczamy w cieście naleśnikowym i bułce tartej i smażymy z obu stron na złoty kolor

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo ciekawe nadzienie do krokietów :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    ciekawy farsz Spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne !
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !