Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa cebulowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1/2 kg
włoszczyzna pęczek mały
sól
pieprz
olej
bulion warzywny 2 l

Przepis i sposób przygotowania na: zupa cebulowa

Oczyścić włoszczyznę,drobno pokroić.Cebulę obrać i pokroić w kosteczkę,podsmażyć w rondelku na oleju.Dodać włoszczyznę i poddusić.Wlać bulon ,przyprawić i gotować aż warzywka zmiękna.Zupę zmiksowac.Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 11.09.2012 19:17
lubię
Luki 06.03.2012 20:37
super!
mic 23.01.2012 20:56
nigdy takiej nie jadłem zupy
daria899 15.01.2012 15:38
super zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak