Sposób przygotowania

Makrele oczyścić i ponacinać w poprzek co 3 cm.Szczypiorek,imbir i czosnek bardzo drobno posiekać,poddusić na maśle i wypełnić tym farszem nacięcia makreli.Rybę posolić i posypać pieprzem.Ułożyć na ruszcie z piekarnika.Piec w 200 st. około 20 minut.Podawać na ciepło z cząstkami cytryny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    takiej nie jad?am
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    coś na post.przyda się przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajna odmiana
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !