Sposób przygotowania

Połowę mleka zagotować z cukrami. Pozostałą część mleka wymieszać z mąkami, żółtkiem i olejkiem. Wlać do gotującego mleka z cukrem. Dobrze wymieszać, zmiejszyć ogień i chwilę jeszcze gotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    domowy? super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    naturalnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    naturalnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepysznie wygląda, a waniliowy to obecnie mój ulubiony :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !