Sposób przygotowania

Buraki ugotować.obrać ze skórki i zetrzeć na tarce do jarzyn.posypać mielona kolendrą,pieprzem i cukrem.Połączyć z orzechami i roztartym z solą czosnkiem.Skropić sokiem z cytrynyi oliwąWymieszać podawać schłodzone.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    musza byc pyszne
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !