Sposób przygotowania

Cukinie pokroic w półplasterki, pora również. Fasolkę szparagową oczyścić, pokroić w 2 cm kawałki i ugotowac na pół miękko w osolonej wodzie. Z kostki rosołowe i wody zrobić bulion.Na patelni rozgrzać odrobine oleju, wsypac ryz i chwile przesmażyć, dodać warzywa i podlać bulionem.Dusić do miekkości mieszająć i podlewająć bulionem , gdy wyparuje. Gotowe danie posypać posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jakoś nie widzę tego zielonego....
  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    zielone warzywa:cukinia, fasolka...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    Sałatka z cukinią uwielbiam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm super wygląda;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !