Sposób przygotowania

Filet z indyka należy pokroić z podłużne plastry, skropić sokiem z cytryny i sosem sojowym. Odstawić na około 30 minut. Paprykę pokroić w paseczki, cebulę pokroić w piórka, a cukinię w plasterki. Warzywa posypać solą, pieprzem i ziołami. Na patelni najlepiej grillowej rozgrzać oliwę, włożyć pokrojony w paseczki czosnek, usmażyć na brązowo, wyjąć. Na patelnię włożyć mięso i obsmażyć, Dodać resztę warzyw. Smażyć. Kuskus zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na 5 minut. Wszystkie składniki mieszamy i podajemy na ciepło. Smacznego:)

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    wyśmienity
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne danie, dawno nie jadłam indyczego mięsa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !