Składniki:
szczypta cukru,1 łyżeczka soku z cytryny na porcję ,2 łyżki masła na osobę | |
1 łyżeczka tartej bułki na porcję,1 łyżka koperku pokrojonego na porcję | |
kapusta | 0,25-0,1 szt. (młoda) |
sól | 1/2 łyżeczki |
szczypta cukru,1 łyżeczka soku z cytryny na porcję ,2 łyżki masła na osobę | |
1 łyżeczka tartej bułki na porcję,1 łyżka koperku pokrojonego na porcję | |
kapusta | 0,25-0,1 szt. (młoda) |
sól | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: