Składniki:
30 dag gotowanego zmielonego mięsa | |
30 dag ugotowanych ziaren fasoli białej (- 4 łyżki zostawione do posypania pierogów ) | |
boczek wędzony | 20 dag (plasterki) |
mąka | 1/2 kg |
jajko | 1 szt. |
woda | 10-12 łyżek |
sól | 1 szczypta |
30 dag gotowanego zmielonego mięsa | |
30 dag ugotowanych ziaren fasoli białej (- 4 łyżki zostawione do posypania pierogów ) | |
boczek wędzony | 20 dag (plasterki) |
mąka | 1/2 kg |
jajko | 1 szt. |
woda | 10-12 łyżek |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: